Menu

Active outdoor sejem, 11.4.2015

Sejem Active Outdoor bo v letu 2015 drugič odprl svoja vrata. Tradicionalno je bil sejem vrsto let namenjen predvsem vodnim športom natančneje windsurfingu. V letu 2014 pa smo ustvarili dogodek na katerem je bil cilj povezati vse vodne in ostale športe skupaj na enem mestu.

Namen dogodka je ustvariti sinergijo s katero bomo privabili pisano paleto obiskovalcev in s tem pristopom dosegli priložnost za kvalitetnejšo promocijo, prodajo in druženje. Cilj je postati največja prireditev na področju športa in urbane kulture vSloveniji.

V preteklem letu smo poskusno izvedli dogodek v prostorih Unistar LC d.o.o., v edinstvenem okolju pa bomo letos idejo še nadgradili in povezali še večje število športnih društev, klubov in trgovin. Zvesti pa ostajamo tudi tradiciji prodaje rabljene opreme. 50 razstavljalcev, več kot 1000 obiskovalcev, tematske delavnice, modne revije in še kaj bo obogatilo program letošnjega Active Outdoor sejma.

Kdaj? 11. april, pričetek ob 11:00 – 20:00
Kje? Litostrojska cesta 56, pokrita hala Unistar LC d.o.o. Ljubljana / Alterna
Kdo? Športne trgovine, šole / klubi / društva, turistične agencije, športna podjetja, športni navdušenci
Vabljeni vsi ki predstavljate ali imate radi:
‪#sup #‎surf‬ ‪#‎kite‬ ‪#‎windsurf‬ ‪#‎bike‬ ‪#‎skate‬ ‪#‎longboard‬ ‪#‎tek‬ ‪#‎golf‬ ‪#‎tenis‬‪ #‎Sportne Trgovine‬ ‪#‎Jadralno Padalstv‬ #‎Padalstvo‬ ‪#‎Jadralno Letalstvo #kajak #jadranje #treniranje ‬‪#‎kolesarstvo‬ #SportnaPehrana #Sportni Dogodki #Tekaški treningi teka po stopnicah

Za več informacij na lahko pišete na; info@alive.si

 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja