Menu

Politika zasebnosti

Copyright notice

© Rider.si all rights reserved. Unless otherwise specified, all material on this site is copyrighted and may not be used except as laid down in any other proprietary notice provided with the relevant material. The material contained on this site may not be downloaded or copied without written permission from the relevant copyright owner. All brand names and trademarks are owned by their respective owners. Should you have any further questions regarding these matters please do not hesitate to contact us.

Legal notes

While we do our best to ensure that all information on this website is correct and up-to-date, it is impossible to guarantee that this is always the case. We cannot accept responsibility for any information that may be outdated, may contain errors or omissions. The information is subject to change without notice. Please contact us for the most up-to-date information. We cannot accept any responsibility or liability for the improper operation and/or the availability of this site or for the reliance by any person on the site content. Should you have any further questions regarding these matters please do not hesitate to contact us.

Avtorske pravice

© Copyright 2012 Rider.si
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani Rider.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja avtorjev Rider.si (Nina Obid, Primož Smolej, Nejc Kikelj), ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani Rider.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu avtorji ne morejo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako avtorji ne sprejemajo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, avtorji Rider.si ne prevzemajo odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Forum

V postopku registracije uporabnikov moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke. Rider.si bo z vašimi osebnimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Politika zasebnosti opredeljuje način in metode, ki jih uporabljamo v povezavi z varovanjem ter zbiranjem, uporabo in posredovanjem vaših osebnih podatkov.

Z registracijo na Rider.si soglašate z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja vaših osebnih podatkov na način, ki je opisan v Politiki zasebnosti.

Ponudnik zagotavlja članom varovanje osebnih podatkov, ki jih zagotovijo ob registraciji, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani osebni podatki članov so namenjeni izključno uporabi na spletnem portalu ter administraciji storitev, te podatke pa bo ponudnik uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbiral oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. To spletno mesto lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto.

Rider.si Team

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja