Menu

Skilift Pag

pag_0

Kje se nahaja?

pag_hrvaskaSki lift se nahaja tik ob znani plaži Zrće, v bližini mesta Novalja, na otoku Pag, ki je od Ljubljane oddaljen le 230 km. Najbližja pot vodi iz Slovenije preko mejnega prehoda Jelšane, po Jadranski magistrali do trajektnega pristanišča v Prizni, kjer se vkrcamo na trajekt in že čez 20 minut smo na Žigljenu, na otoku Pag.

Od tam nas loči le še približno 10 minut do skilifta – gremo proti Novalji in pred mestom zavijemo proti mestu Pag. Kaj kmalu na desni strani opazimo reklamno tablo za skilift in zavijemo levo na plažo Katarelac, kjer se skilift tudi nahaja.

O skiliftu      pag

Kompleks je bil zgrajen leta 2006 in je danes eden najmodernejših ski liftov v Evropi. Žica je dolga 600 metrov, njena povprečna višina pa znaša 10 metrov. Kompleks je zgrajen 20 metrov od obale na platformi, ki se nahaja nad morjem. Skupna površina kompleksa je 600 kvadratnih metrov. Na njej je tudi trgovina s športno opremo in oblačili bar/restavracija.

Skilift Shop

cable- pag- rider.si -2Vsi, ki bi se radi preizkusili v wakeboardanju, wakeskate-u  in smučanju na vodi in nimate svoje opreme si le to lahko izposodite v shopu. Prav tako vabljeni v shop vsi, ki  bi radi imeli svojo opremo in vse kar sodi zraven teh športov .

V shopu so na voljo artikli proizvajalcev :

- Jobe
- Rope
- 69Slam
- GoPro
- Oakley
- Ipanema
- Rider
 cable- pag- rider.si -6 cable- pag- rider.si -5 cable- pag- rider.si -1 cable- pag- rider.si -3

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja