Menu

Vejkpark Ptuj

Kje se nahaja?

Ptujsko Morje, K jezeru, 2250 Ptuj (domačinom poznana »Ranca«)

Kako do tja?

  • Iz smeri Maribora – Iz MB smeri peljite po AC do drugega izvoza za Ptuj (Ptuj,Varaždin, Ormož) nato nekaj km naravnost do krožnega krožišča, kjer zapeljemo na Puhov most. Takoj za mostom izberite prvi izvoz na krožišču za »rekreacijski center.
  • Iz osrednje Slovenije lahko storite isto in peljete po AC do MB in nato po zgornjih napotkih. (hitrejša, ampak nekoliko daljša varianta).Lahko pa izberete bolj direktno pot in zapustite AC pri Slovenski Bistrici – sever, vozite po regionalni cesti v smeri Ptuja do Hajdine, tam na krožišču spet na AC za Ptuj, peljete po AC in izberete prvi izvoz (Ptuj, Varaždin, Ormož), nato nekaj km naravnost do krožišča, kjer zapeljete na Puhov most, nato takoj za mostom na krožišču izberete prvi izvoz za »rekreacijski center«  in ste na Ptujskem Morju, Vejkpark je na pomolu ob baru Ranca.

PARKIRANJE :  ob Baru Ranca ali ob igriščih za odbojko na mivki

O skiliftuVejkpark Ptuj

Dne 11.06.2011 se je na Ptujskem jezeru t.i. Ptujskem Morju odprl prvi park za smučanje in deskanja na vodi v Sloveniji t.i. WAKEPARK PTUJ.

Dolžina kroga vožnje meri 430 metrov.

Objekti

  • Big Kicker (skakalnica – 4 m x 2 m x 1,4 m)
  • Rail – smooth pipe (gladka cev 12 m)
  • Small kicker (skakalnica – 3 m x 2 m x 0,8 m)

Začetniški tečaj wejkanja

Ponujajo začetne tečaje deskanja na vodi (wakeboarding & wakeskating) za vse tiste, ki bi se želeli preizkusiti v čudovitem športu.

Vejkpark Ptuj2Okrepitev in osvežitev

V neposredni bližini, na terasi Ranca bara se lahko prijetno osvežite in hkrati spremljate vragolije deskarjev na vodi, vaš večer pa v petkih in sobotah podaljšate v noč v zvokih vročih ritmov.

REZERVACIJA VLEČNICE NA TEL.: 031 488 415

E-pošta: vpptuj@gmail.com
MOŽNOST REZERVACIJE VLEČNICE  TUDI IZVEN DELOVNEGA ČASA PO INDIVIDUALNEM DOGOVORU NA DEŽURNI ŠTEVILKI 031 488 415 (ista cena kot v rednem delovnem času!)
Da ne bo prihajalo do nepotrebnega čakanja in izletov v prazno jih pokličite na zgornjo mobilno številko, da dobite okvirni termin in
preverite vse pogoje za vaš edinstven »ride«.

Več informacij najdete lahko tudi na spletni strani www.wakepark.si in na facebooku – Vejkpark Ptuj.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja